Напередодні виборів фронт-мен відомого гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців із закликом забути про "приколи" на час волевиявлення, очевидно, натякаючи на кандидата Володимира Зеленського.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Відповідне відео співак опублікував на своєму офіційному каналі у Facebook.

"Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє - це не прикол. Його отримують відважні, але і відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність - не порожні слова, а бажана мета, за яку вони віддавали найдорожче.. Вибори президента України для мене - не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, у тому числі молодих людей, які віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати", - заявив Святослав Вакарчук.

Українці натяк про "прикол" зрозуміли і засипали лідера "Океана Ельзи" гнівними коментарями, ставши на бік слуги народу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Зеленський робить реальні кроки, для того, щоб щось змінити, а співати гімн з-під лавки, багато сміливості не потрібно !!! Те, що Україна ще не вмерла, ми і так знаємо, а ось з такими псевдопотріотамі, як Вакарчук, їй недовго залишилося !!!", "У Вакарчука не вистачило ні сміливості, ні любові до свого народу, щоб свою кандидатуру запропонувати на посаду президента і послужити тілом і душею для народу ...., а виступати проти сміливого, розумного, людяного, Зеленського сміливості хоч відбавляй !!! А Зеленському респект! Він, як свіжий ковток повітря для нашої багатостраждальної країни, для нашого доброго, обманутого народу!", - пишуть українці.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський оригінально відповів на флешмоб, запущений лідером української рок-групи «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

Відповідна реакція з'явилася в офіційному акаунті Зеленського в Instagram.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук, який напередодні заявив на всю Україну, що голосувати треба "не по приколу", повинен спуститися з гори і придивитися до Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Вакарчук записав потужне відеозвернення до українців, яке стосується виборів президента, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.