Фронт-мен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав потужне відеозвернення до українців, яке стосується виборів президента, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Відповідне відео співак опублікував на своєму офіційному каналі у Facebook.

"Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє - це не прикол. Його отримують відважні, але і відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність - не порожні слова, а бажана мета, за яку вони віддавали найдорожче.. Вибори президента України для мене - не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, у тому числі молодих людей, які віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати", - заявив Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, популярний український співак і вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Він попросив підтримати моряків, які опинилися в полоні РФ після агресії в Керченській протоці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Про це повідомляє Рoliteka.

Під час зустрічі з представниками бізнес-асоціації Заленський розповів, що готовий був підтримати Вакарчука, якби той балотувався на виборах 31 березня.

“Я і ще один музикант, всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був, я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо – давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями”, – сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що член ініціативної групи Громадянської платформи "Сила виборців" Руслан Рохов розповів про подальші кроки Святослава Вакарчука у великій політиці.