Знаменитий український співак і музикант Святослав Вакарчук готується до грандіозного концерту у Львові. Як стверджує сам співак і його команда, під час виступу можна буде почути композиції групи " Океан Ельзи ", а також кілька несподіваних композицій від самого Святослава.

Вже зовсім скоро, через місяць, у квітні Львів буде гудіти на весь світ. У національному академічному театрі імені Соломії Крушельницької заплановано великий концерт заслуженого музиканта і співака України - Святослава Вакарчука в акомпонуванні його групи " Океан Ельзи ". Більш того, чоловік приготував один цікавий сюрприз для любителів його репертуару. Концерт буде проведено рука об руку в камерним оркестром. Цю інформацію офіційно оголосили організатори виступу.

Концерт буде проведено в рамках всеукраїнського туру лідера групи "Океан Ельзи" - Святослава Вакарчука. Диригентом оркестру був обраний клавішник групи Мілош Єліч.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

А на роялі буде грати безпосередньо сам соліст групи.

" Я про це рідко кажу, а можливо раніше ніколи і не признавався, але всі свої пісні я пишу під рояль. Вони ніби самі вириваються в мене з душі і ложаться на папір. Словами не передати, потрібно лишень відчути. Я більше двадцяти років мріяв саме в такому акомпонименті зіграти свої пісні.Саме так як вони були створені, а головне, на великій сцені. Неспроста я буду грати в театрі такої почесної і відомої оперної співачки. Найголовніше те, що вже на початку квітня моя мрія втілиться в реальність" , - прокоментував соліст групи " Океан Ельзи ".

На цей момент всі бажаючі побачити незвичайний концерт Святослава Вакарчука можуть придбати квитки на сайті kasa.in.ua. Їх вартість починається від 450 гривень, але за іронією долі, вони розлетілися як гарячі пиріжки, і зараз в доступі тільки квитки від 950 гривень і вище. Загалом планується понад 13 концертів, у Львові - дебютний, а далі вже як піде. Детальний графік концертів можна подивитися за цим посиланням.

Нагадаємо раніше " "Знай.ua" писав про те, як фаворитки "Євробачення" підтримали Росію.

Також "Знай.ua" повідомляв про гарячу Надю Дорофєєву з групи "Час і Скло" та нову глянцеву обкладинку від Cosmopolitan .

Раніше "Знай.ua" інформував про те, як почувається вагітна Настя Каменських. За що NK не полюбили її фанати.