Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук в День Героїв Небесної Сотні, які загинули під час розстрілів на Майдані в ході Революції Гідності, пригадав події того трагічного дня.

За словами лідера гурту "Океан Ельзи", хоч з часів трагічних подій на Майдані пройшло уже доволі немало часу, та ті постріли чуються йому ще й досі.

Святослав Вакарчук ("Океан Ельзи")
Святослав Вакарчук ("Океан Ельзи")

"5 років пройшло, а здається все було тільки вчора... Деколи, заплющуєш очі, і наче чуєш ці вистріли... А потім "Пливе Кача"... Вічна пам'ять #НебеснаСотня. Героям Слава!" - поділився Вакарчук.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"5 років... Час летить, як птах... А душі Героїв Небесної сотні відлетіли у вічність назавжди... Як же важко і боляче... Пам'ятаємо і ніколи не забудемо... Вічна пам'ять...", - пишуть у коментарях.

Дивіться: "Справжні зміни залежать від нас"

Слід відзначити, що восени минулого року Вакарчук також піднімав цю тему, але його слова були більш емоційними:

Святослав Вакарчук ("Океан Ельзи")
Святослав Вакарчук ("Океан Ельзи")

"Тоді тут, на Майдані, ми всі стояли разом, як один, плече в плече. Нас не лякав ні холод, ні гумові кийки, ні, навіть, кулі. А сьогодні ми сваримось один з одним по фейсбуках, поки ті, кого ми тоді перемогли, вдягнувши нові маски, підступно стараються відвоювати позиції", - написав Вакарчук на своїй сторінці у Facebook.

Співак додавав, що вшанувати пам'ять загиблих він приїхав на Майдан Незалежності.

Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи"
Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи"

"Ми вже навчилися допомагати один одному, коли цього потребує майбутнє. І ми вчимося відрізняти брехунів і пристосуванців від справжніх. Коли настає час, країна знає, скільки нас. Ми скажемо своє слово. Все тільки починається. І все буде добре!" - запевнив Вакарчук.

Дивіться: "Не твоя війна" (Океан Ельзи)

Нагадаємо, Зеленський вшанував пам'ять героїв Небесної Сотні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Києві на Майдані незалежності затримали і прив'язали до стовпа скотчем чоловіка, який нібито продавав підліткам амфетамін. Також "Знай.ua" писав, що українці згадують злочини "Беркуту" на Майдані та героїв Небесної Сотні.