Кандидат у президенти України Володимир Зеленський оригінально відповів на флешмоб, запущений лідером української рок-групи «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

Відповідна реакція з'явилася в офіційному акаунті Зеленського в Instagram.

"Щоб не бути "ПО Приколу", вирішили бути серйозними, як всі)" – підписав фото він, повідомляє джерело. На фото можна побачити резидентів студії 95 Кварталу, на якому вони стоять на заправці, а в руках тримають хот-доги.
Також у штабі Зеленського пояснили, чому Вакарчук запустив флешмоб.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

На думку координатора штабу Зеленського Олександра Корнієнка, заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо президентської кампанії шоумена.

"Може бути, для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати — жарти закінчилися", — сказав він.

У мережі стали коментувати відповідь Зеленського.

Раніше повідомлялося, що популярний музикант Святослав Вакарчук, який раніше відмовився балотуватися в президенти, закликав громадян України з максимальною відповідальністю підійти до вибору глави держави на наступні п'ять років і голосувати 31 березня не "по приколу" або "заради хайпи", а з розумінням, що авантюризм може призвести до краху держави.

Нагадаємо, доандидат в президенти України Володимир Зеленский дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду. "Смішний" кандидат порадив журналісту "підібрати терпець", щоб коли-небудь зустрітися.

У неділю, 24 березня, Максим Бутченко написав у своєму Facebook, що Зеленський відмовився давати інтерв'ю такій кількості журналістів, що з них вже можна зібрати полк - "Полк ошуканих Зеленським".

Нагадаємо, що Зеленський розповів, з ким хоче зустрітися в другому турі.

Раніше, портал Знай.uа повідомляв, що кандидат витягнув Кошового з ліжка заради важливої місії.

Також, Знай.uа писав, що Пальчевський назвав ім'я нового президента України.