Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук отримав масу критичних коментарів на свою адресу від українців. Причиною стала реакція вокаліста на результати першого туру виборів президента.

Так, Святослав Вакарчук висловив свою негативну думку щодо незаперечного лідерства шоумена Володимира Зеленського. Раніше співак закликав не голосувати за нього "по приколу".

Багатьох користувачів мережі розлютила позиція Вакарчука, а також відсутність конкретики у його заявах. Крім того, українці нагадали Вакарчуку, лише кілька місяців тому він і сам думав над тим, щоб балотуватися в президенти.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Чому ти не зміг зробити важливий крок?", "Хороший музикант, а людина гнила", "Вам не шкода, що половина країни була за вас, а потім виявилося, що ви за тих, хто вже з 90-х у влади?" "Міг би стати президентом, але про..." "Треба було вам йти, даремно не пішли", — пишуть українці під скандальним постом Вакарчука.

Раніше повідомлялося, що лідер легендарної рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук попросив українців бути раціональними на виборних дільницях і не голосувати "за прикол". Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі Вакарчука.

"Вибори президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, у тому числі молодих людей, які віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати. Пам'ятайте про це. Голосуємо відповідально! Голосуємо не "по приколу"!" заявив Вакарчук.

Нагадаємо, Вакарчук отримав гучного "ляща" від українців.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук, Полякова, Кароль та інші віддали свої голоси.

Знай. ua писав, Зеленський став головним кандидатом в президенти.