Відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Чинний гарант публічно образив слугу народу після першого туру, на що Зеленський заявив, що візьме участь у дискусії лише після вибачень опонента.

Романенко прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook.

"Які я бачу питання Зе на дебатах з Порошенком? - Чому ви п@здите всі 5 п'ять років - Чому ви знову тільки що спи@дили? - Чому ви, коли п@здите не червонієте? - Чому, коли треба перерізати стрічку під час відкриття школи або відремонтованої дороги ви п@здите, що це ваша компетенція, а коли яма на цій дорозі, то ця компетенція вже не ваша? - Чому ви не тільки так багато п@здите, але і ще більше п@здите?", - написав політолог.

Какие я вижу вопросы Зе на дебатах с Порошенко? - Почему вы п@здите все 5 пять лет - Почему вы опять только что спи@...

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Dinsdag 2 april 2019

Українці взялися активно коментувати допис Романенка.

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський виграв перший тур виборів президента України зі значним відривом від чинного гаранта Петра Порошенка.

Однак вже після оголошення перших результатів екзит-полів, Порошенко поводив себе так, ніби Зеленський йому не конкурент, називаючи того "маріонеткою Коломойського". Журналіст Ігор Лесев дав декілька порад команді шоумена.

Про це він написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Порошенко кінець. Він метається, істерить, будує команду склодувів, але шансів – ні-як-ких. Жопа. 2,5 мільйона голосів зверху недокупиш, недомалюєш, недодрукуєш. Бабло є. А щастя немає", - пише Ігор Лесев.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що Кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди.