Шоумен Володимир Зеленський виграв перший тур виборів президента України зі значним відривом від чинного гаранта Петра Порошенка. Однак вже після оголошення перших результатів екзит-полів, Порошенко поводив себе так, ніби Зеленський йому не конкурент, називаючи того "маріонеткою Коломойського". Журналіст Ігор Лесев дав декілька порад команді шоумена.

Про це він написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Порошенко кінець. Він метається, істерить, будує команду склодувів, але шансів – ні-як-ких. Жопа. 2,5 мільйона голосів зверху недокупиш, недомалюєш, недодрукуєш. Бабло є. А щастя немає", - пише Ігор Лесев.

Також журналіст заявив, що більшість тих, хто голосував за Володимира Зеленського, знову прийдуть та проголосують у другому турі за нього ж. За словами Лесева, цього вистачить для перемоги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"І все ж, розслаблятися не варто. Перемога в кишені, але є одне "але". Єдиний, хто може зупинити Зеленського – це сам Зеленський. Команді Зеленського варто усвідомити декілька ключових речей. Перше. Нам – виборцям Зеленського (до яких я відношу і себе) глибоко чхати на особистість самого Зеленського. Зеленський – це наш сексуальний агент. Багатофункціональний виріб, який має сьогодні тільки одне ключове значення – покарати Порошенко. Все. Почнете ліпити з нього Особистість – почнеться біда", - зауважив журналіст.

Ігор Лесев написав, що Зеленському не варто дебатувати з Порошенком. А також шоумену не потрібно оголошувати, хто буде в його команді до виборів. Хоча сам Зеленський заявляв, що розповість, хто в його команді, одразу після результатів першого туру виборів.

"Цінність "Слуги народу" саме в тому, що ніхто не знає, що там за ширмою. Чорний ящик. Як у "Поле чудес". Нехай порохоботи б'ються об стіну, вимагаючи імена. Нам вони нах не потрібні. Почнете конкретизувати – ввійдете в піке", - продовжує Лесев.

Окрім того він зазначає, що жодних домовленостей з Юлією Тимошенко чи Гриценком не потрібно. Причиною цього є те, що ці люди й так в політиці вже 20 років. А українці проголосували за Зеленського тому, що він не політик.

"Зеленський зараз – це як перше/друге побачення з дівчиною. Не треба битовухи. Не треба заземлення. Взагалі, ніхера не робіть ці 3 тижні та він стане президентом", - резюмував журналіст.

Сказочные советы дядюшки Римуса для команды Зеленского. Порошенко конец. Он мечется, истерит, строит команду...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 2 april 2019

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.