Кандидат в президенти та лідер попередніх рейтингів екзит-полів Володимир Зеленський відповів на питання стосовно дебатів. Так, жінка із залузапитала кандидата, чому він не був на жодних дебатах. Зеленський заявив, що під час останніх дебатів у нього був концерт і він не міг "підставити людей". Про це передає Знай.ua.

"Я дізнався про те, що нашу команду запросили на дебати з інтернету. У мене була зустріч з людьми - тому й не прийшов на дебати. Люди чекали на цей концерт. Для мене люди важливіші більше, аніж амбіції, авторитет", - заявив він.

Після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" у Telegram-каналі.

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному житті. Ми не в оффлайні, не в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розквітла. Я вам усім страшенно вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

Також ми писали, у день президентських виборів кандидат у президенти Анатолій Гриценко зробив гучну заяву, що стосується діючого президента Петра Порошенка. Відомий політик виступив із багатообіцяючою промовою.

"Не можна допустити ще 5 років мародерства, корупції і фальші в Україні,тому я однозначно не буду голосувати за Порошенко", - повідомив Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", Томенко у штабі Гриценка здивував виборців: Україна може встановити новий рекорд. Політик закликав українців не вірити величезній кількості фейків, які розповсюджують в мережі, а таки дочекатись офіційних результатів виборів.

Також "Знай.ua" писав, соратник Тимошенко розкрив очі на виборчий процес: увірвалися невідомі з пачкою "голосів".