Перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів, про що вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

" Сьогодні ми з Марією Іоновою зареєстрували законопроект про обов‘язкові дебати кандидатів перед другим туром. Виборці мають зробити усвідомлений, а не скайп - вибір. Петро Порошенко готовий до дебатів з будь - ким, хто вийде до другого туру. А от у випадку виходу туди персонажа Зе, є передчуття, що ляльководи спробують його сховати від народу на три тижні. Дуже хочеться дебатів): Боюся, це може виявитися смішніше будь яких гуморин ".

Персонаж Зе назвав легендарного полковника Кривоноса « тут є один персонаж». Й далі щось там, що він пропонував йому...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Woensdag 20 maart 2019

Основною причиною, по якій скандальний нардеп бажає їх проведення, вона називає нібито нездатність Зеленського вести політичні переговори: " Тобто, людина, яка претендує на найвищу посаду в державі, поняття зеленого не має про функціонал міністра оборони (що це далеко не ЗСУ), й не розбирається в жодній темі , окрім дешевого гумору. Повна і абсолютна некомпетентність. Зелена некомпетентність. Персонаж, який роками ржав над президентами (окрім Януковича, там було ніззя), мером, спікером і Ляшком , насправді, без сценарію і написаного тексту двох слів зв’язати не може. Саме тому ляльководи ховають кандидата від виборців, щоб, бодай, чогось не бовкнув не з написаного в сценарії. Я проти перетворення виборів на вибори кота в мішку ".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Ірина Геращенко

Вона також зазначила, що чинний президент Петро Порошенко готовий до дебатів з будь-ким, хто вийде у другий тур.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму інтерв'ю зробив гучну заяву щодо президента країни-агресора. Він стверджував, що при особистій зустрічі з Путіним зміг би повторити йому в очі, що він ху*ло.

Як повідомляв портал "Знай.uа": віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироід переконана, що у президента України є два варіанти: він повинен або відправити Генпрокурора у відставку, або отримати докази від Юрія Луценка про передачу йому послом США в Україні Марі Йованович списку людей, яких не можна переслідувати.

Також "Знай.uа" писав, що Аваков у розмові з Дмитром Гордоном зазначив, що Володимир Зеленський прийняв виклик в той момент, коли постав перед усією Україною в образі президента Голобородько в серіалі "Слуга народу".