Російські окупанти не перестають вражати своїм цинізмом і жорстокістю. Цього разу Служба безпеки України перехопила розмову загарбника, у якій він зізнається у вбивстві українки.

У новому перехопленні, яке стане доказом злочинів окупантів проти мирного населення, мобілізований з так званої ЛНР розповідає дружині, що він і його «колеги» впритул розстрілюють беззахисних українських жінок. Навіть коли жертва вже смертельно поранена, вони продовжували в неї стріляти.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

«…там баба лежит какая-то, …башка простреленная, лежит, дергается. В голове дырка… Позвали еще, он еще раз стрельнул, она еще лежит -дергается, он еще раз стрельнул… Все, говорю, ей пи*да», - хвалиться перед дружиною військовий злочинець.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він також аргументував вбивство жінки тим, що «…у нее, типа, брат в «Азове», и она начала х*йню какую-то пороть».

Окупант додає, що підказав вбивцям хоча б закопати тіло жертви і нібито засуджує їхній вчинок, але жодним чином не спробував завадити вбивству.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Раніше Знай писав, зруйновані міста, біженці та черги на квартири: Володимир Зеленський почав працювати над вирішенням проблем, викликаних війною.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, українські воїни показали справжню "Вербу" для окупантів до свята: "Не я б'ю…"