Стало відомо про те, що війна в Україні триватиме як мінімум до зими, а армія Російської Федерації почала закріплюватися в Херсонській області.

Таку думку озвучив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький. Він дав відверте інтерв'ю порталу "Радіо Свобода".

У військовій розвідці прогнозують, що війна ще затягнеться на деякий час, так як російський диктатор не збирається здавати позиції, а такде відмовлятися від планів.

"Наскільки буде затягнута активна фаза, це буде вересень місяць або це буде жовтень або буде до кінця року. Це залежить від нашого опору, від стану наших сил оборони і від тієї допомоги, яку нам надають" - говорить Вадим Скібіцький.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому, як відзначають в розвідці, загарбники використовували вже більше 60% запасів високоточної зброї, і вони з кожним днем все більше виснажуються. Саме тому їм довелося діставати старі боєприпаси, ще радянських часів.

Російські окупанти, фото: Facebook
Російські окупанти, фото: Facebook

Розвідка фіксує, що на окупованих територіях війська почали мінувати дороги і мости. Робиться це для того, щоб не допустити контрнаступу з боку ЗСУ, але, цей план не спрацює.

Зараз російський диктатор Путін планує правити країною до кінця своєї днів, і давно відмовився від сценарію "приемник". Ніхто не зумів його умовити не починати цю війну.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Він нікому не довіряє, нікого не чує. У нього є свої плани, що відносяться до відновлення Російської імперії, він це заявив на весь світ. Його намагалися переконати іноземні лідери, були спроби переконати від політичного бомонду, представників економічного блоку РФ, олігархів, але це не вдалося. Війна, яку він хоче вести, буде довготривалою. Це людина, яка не хоче здавати свої позиції" - продовжив представник ГУР МО.

Нагадаємо, що російські окупанти проговорилися про спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС

Раніше повідомлялося, що російські окупанти скаржаться на високі втрати і низькі зарплати: на будівництві платили більше

Також, Олексій Арестович заговорив про втому українського народу від війни