Відома цілителька, парапсихолог і екстрасенс Джуна Давіташвілі розповіла, чим закінчитися війна в Україні.

Незадовго до своєї смерті в 2015 році Джуна передбачила, що світова криза не затягнеться – достатньо трохи потерпіти і все налагодиться.

Віщунка запевняла, що не варто так сильно переживати: "ми просто трошки зажиріли і називаємо наш час кризою".

Також вона вважала, що попереду людство чекає "світло" і незважаючи ні на що "життя триває". Ясновидиця запевняла, що треба заспокоїться і не переживати про майбутнє.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

В пророцтві Джуни є також слова про війну на Донбасі. Ясновидиця вважала, що кровопролитний конфлікт не триватиме довго.

Давіашвілі передбачила, що якщо військовий конфлікт буде тривалим, це закінчитися для всього світу страшною трагедією.

"Місяць-два — і все закінчиться. Але якщо цього не станеться, то в новій війні схлестнеться весь світ", — заявляла Джуна.

Раніше повідомлялося, що в інтернеті опубліковано передбачення блаженної Матрони Московської на найближчі події. Вона нібито передрікала падіння метеорита 2002 NT7.

Про це передають російські ЗМІ.

"Віруючих буде мало, життя буде гіршим і гіршим. Народ буде, немов під гіпнозом. Прийде час, коли перед вами покладуть хрест і хліб і скажуть — вибирайте! Жертв буде багато. Без війни помрете. Все на землі лежати будете. Ввечері все буде на землі, а вранці повстанете — все піде в землю. Без війни війна йде!" — пророкувала Матрона.

Наголошується, що відома провидиця почала говорити про події майбутнього ще в дитинстві, оскільки хотіла захистити людей від горя. Приміром, вона пророкувала революційний хаос в 1917 році.

Нагадаємо, пророцтва мольфарів Карпат на 2019 рік.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий екстрасенс розповів, чого чекати в 2019.

Також Знай.uа писав, розшфировано моторошні пророцтва Ванги на 2019 рік.