З'явилося офіційне підтвердження того, що Україна не відключає, і не буде відключати українців від зв'язку. Плани окупантів провалилися.

Про це стало відомо завдяки новій заяві на сторінці Держспецзв'язку в соціальних мережах. Там розвіяли черговий міф від окупантів, які намагалися рознести провокацію.

Справа в тому, що на номери українців почали розсилати фейкове повідомлення про те, що РНБО затвердила рішення про призупинення надання послуг українськими операторами в Запорізькій області.

"Ця інформація не відповідає дійсності і є черговою інформаційно-психологічною операцією Росії. Ніяких подібних розпоряджень РНБО не давав і не міг дати. З початку війни українська влада зайняла чітку і зрозумілу позицію-ні в якому разі не обмежувати можливість отримання послуг мобільного зв'язку та Інтернету для наших громадян, незалежно від того, живуть вони на окупованих територіях чи ні" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для держави вкрай важливо зараз, щоб громадяни залишалися на зв'язку, а також мали можливість зв'язатися з рідними, викликати екстрені служби, і звичайно ж, отримувати правдиву інформацію про те, як йде війна.

Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube
Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube

Всі українські оператори були проінформовані важливістю вищеописаних критеріїв. При цьому, не так давно російські окупанти все ж відключили український зв'язок в Херсонській області, і як завжди, намагалися в усьому звинуватити українську владу.

Скрін, відео YouTube мобільний зв'язок
Скрін, відео YouTube мобільний зв'язок

"Мета ворогів ясна - позбавити громадян можливості отримувати правдиву інформацію, залишивши єдиним можливим джерелом російську пропаганду, обірвати зв'язок з рідними, щоб збільшити панічні настрої і звинуватити українську владу в тому, що вони відмовилися від своїх громадян" - продовжили в Держспецзв'язку.

Нагадаємо, що "бойовий екстрасенс", а також колишній співробітник КДБ придумав нову казку про втечу Зеленського: що розповідають пропагандисти росіянам

Раніше повідомлялося, що в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни: технічні характеристики вражають

Також, закінчення війни в Україні: Міністр оборони Олексій Резніков поділився прогнозом