Як відомо, практично кожного дня мешканці України нарікають на поганий зв'язок та "космічні" тарифи мобільного оператора Київстар. Відтак, цього разу українці і зовсім оскаженіли, адже на території усієї країни з'явилися проблеми з мережею і ті не могли телефонувати та користуватися інтерном.

Як відзначається, проблеми в абонентів почалися близько 11:30. Саме тоді стало неможливим зробити дзвінок в столиці як на "Київстар", так і на номери інших операторів. Однак, проблеми зі зв'язком виникли не тільки в Києві, а й в ряді інших міст: в Житомирі, Кривому Розі, Вінниці, Львові та інших населених пунктах.

Київстар
Київстар
ttt.ua

Вже через деякий час у прес-службі Київстар заявили, що проблеми, які виникли, вдалося вирішити.

"За інформацією технічної дирекції, фахівці "Київстар" усунули складності, які виникли зі зв'язком сьогодні о 11:40. Станом на 12:40 роботу мережі стабілізували, послуги надаються в звичайному режимі".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадуємо, що до кінця 2020 року усі станції київського метрополітену планують обладнати доступом до 4G-інтернету.

Також Знай.uа писав, що "Вконтакте" і "Яндекс" знову в Україні: провайдери відкрили доступ до заборонених сайтів.