Ще один доказ того, що росіяни ставляться до своїх громадян не як до людей, а як до робочої сили. Найвідоміший пропагандист закликав людей працювати на благо батьківщини.

Йдеться звичайно про Володимир Соловйова. У своєму черговому прямому ефірі він почав розповідати про те, як важливо на сьогоднішній день більше працювати на благо Росії, і яка у них бідна та нещасна країна.

Володимир Соловйов, фото: Instagram
Володимир Соловйов, фото: Instagram

"У країні ситуація, коли орати треба. Ось, як верховний головнокомандувач, як раби на галерах, як святий Франциск. Взяли мотику і йдіть мотижити. що йому треба" - говорить один із найвідданіших рабів російського диктатора путіну.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він вважає, що людям потрібна ця війна, і вони хочуть, щоб це тривало дуже довго. У своєму зверненні до народу він далі закликав знаходити роботу і тим самим піднімати економіку країни для купівлі нових безпілотників і так далі. Загалом від громадян Росії потрібно все можливе для того, щоб їхня влада могла вбивати мирних громадян сусідньої країни.

Також він зажадав від людей технічного прориву, щоб усі забули про слово імпортозаміщення. Зовсім збожеволіли вони у своїй Росії. Мало того, що й так калічать життя своїх громадян, коли відправляють на вірну смерть в Україну, то й ще взялися за звичайних жителів.

Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube
Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube

Раніше путін навіть підписав закон, який передбачає повний контроль влади над бізнесом. Якщо їм потрібно буде, вони одразу можуть відібрати все те, що люди зводили роками.

Нагадаємо, про жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані центром міста

Раніше повідомлялося, що російські окупанти шоковані майстерністю ЗСУ і бояться йти в наступ .

Також, російські окупанти визнають перевагу воїнів ЗСУ та дивуються їх підготовці