Як відомо, росіяни днями вкотре обстріляли Харків, що призвело до жертв. Люди просто хотіли жити у мирному місті, але у цих нелюдів свої плани на українців.

Стоїть за обстрілом Харкова генерал-лейтенант Андрій Сичовий, який є командувачем російського угрупування "Захід" в Україні. Саме він і дав такий наказ.

Цей окупант має руки по лікоть у крові, і він має великий послужний список вбивств людей як у Чечні, так і в Сирії. Наразі він вирішив ще зіпсувати життя українцям.

Андрій Сичовий, фото: вільне джерело
Андрій Сичовий, фото: вільне джерело

Від цього обстрілу в Харкові помер 13-річний хлопець, котрий більше ніколи не зможе обійняти свого батька. Ця фотографія з прощанням розлетілася по всьому світу, і люди повинні знати, хто саме стоїть за вбивством.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вбивство дитини, фото: Суспiльне Харкiв
Вбивство дитини, фото: Суспiльне Харкiв

Холоднокровний і жорстокий російський генерал, який ненавидить людей, і будує свою кар'єру на сльозах матерів та прокльонів батьком, що втратили своїх дітей після випущених ракет та бомб.

Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube
Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube

Збройні сили України обов'язково помстяться за всіх наших людей і доведуть, що ми не дарма боремося. Усі території будуть повернуті, це лише питання часу. А всіх росіян, що причетні до цих військових злочинів, обов'язково наздожене карма.

Депортація дітей в рф. Фото: скриншот Youtube
Депортація дітей в рф. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що жертвами російської агресії в Україні стали вже 358 дітей. 358 життів, які ні в чому не винні, і прийшли у цей жорстокий світ, щоб робити його краще.

У ГПУ уточнили, що найбільше дітей постраждали: у Донецькій області – 361, Харківській – 194, Київській – 116, Чернігівській – 68, Луганській – 61, Миколаївській – 53, Херсонській – 52, Запорізькій – 40.

Нагадаємо, що Валерій Залужний знову втер носа росіянам: як HIMARS стабілізували ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, хто і як звільнятиме Крим, без військових не вийде — Зеленський дозрів план

Також, у британській розвідці розповіли про роль "Вагнера" ​​у війні проти України , окупанти знову прорахувалися