Стало відомо, чому керівництво Росії прийняло рішення відправити в Україну нову партію "смертників".

Із цього приводу висловився відомий військовий експерт Олег Жданов у новому інтерв'ю з Дмитром Гордоном.

Ні для кого не є секретом, що росіяни відправляють на фронт непідготовлених хлопців. Відразу після мобілізації їх кидають туди як гарматне м'ясо, навіть якщо вони ніколи не тримали зброю в руках.

Олег Жданов, скріншот відео
Олег Жданов, скріншот відео

Причина криється в катастрофічній ситуації з особовим складом, їм просто не вистачає людей, і хоч якось вони хочуть зупинити контрнаступ ЗСУ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Перша партія мобілізованих називається ніяк інакше як смертники, і деякі частини вже були відправлені на поле бою.

"Вийшло так, що поки вони розносили повістки, вони припинили приховану мобілізацію. Військкомати не впоралися. Вони не змогли вирішувати два завдання одночасно", - зазначив співрозмовник.

Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube
Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube

Крім того, Олег Жданов далі зазначив, що противник перестав перекидати на територію України людей за "прихованою мобілізацією", і через це виникла невелика пауза. Доповненням до цього стали збільшені втрати окупантів через контрнаступ ЗСУ.

"На сьогоднішній день, якщо ми дивимося зведення втрат, то російські війська зазнають втрат десь у середньому до батальйону на добу, близько 500 осіб плюс-мінус. БТГ на добу. 10 діб - 10 БТГ. Це дивізія. Все, її немає . Її треба терміново поповнювати. Тому перша партія мобілізованих поїде на фронт. Їх просто кинуть у окопи, як у 1941 році", - додав співрозмовник.

Ось таке ставлення Кремля до громадян Росії. Заради амбіцій путіна готові скоротити чисельність населення.

Нагадаємо, що Кадиров та "кухар" Пригожин підірвали авторитет путіна всередині країни: вже ніхто не боїться критикувати диктатора за провали.

Раніше повідомлялося, що польський міністр Кульпа розповів, навіщо Росія вибрала політику ізоляції за прикладом Північної Кореї .

Також Олександр Невзоров розшифрував шалену промову диктатора путіна для місцевої челяді.