Стало відомо про те, що Україна почала виконувати місію, до якої НАТО готувалося щонайменше 70 років. Саме тому ми не маємо жодного шансу програти. Росіяни самі припинять існування своєї нації.

Свою думку щодо цього озвучив російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю 24 каналу.

Кілька днів тому, відразу після шаленої промови диктатора путіна Україна подала заявку на прискорений вступ до НАТО, і, за словами багатьох міжнародних експертів, в Україні лежить величезна кількість надій. Вони реалізовують план, до якого НАТО готувалися 70 років.

Андрій Піонтковський, фото: скріншот із відео
Андрій Піонтковський, фото: скріншот із відео

Під час своєї промови Володимир Зеленський наголосив на найважливішій річ – Україна вже де-факто член НАТО, і залишилося це підтвердити лише на документах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше основною перешкодою цьому був той факт, що Захід не був готовий помирати та боротися за Незалежність України, проте тепер все кардинально змінилося. Наші бійці довели, що вони мають усі права стати частиною цього Альянсу. Тим більше, Захід уже усвідомив, що українці зможуть упоратися з "другою армією світу" і без зайвої допомоги.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

"Все, що потрібно від членства НАТО для України – це необмежена підтримка озброєння. Тобто практично так само, як зараз, але вже зовсім без обмежень та заборон. Це і є членство в НАТО. А як використовувати цю зброю – українська армія сама розбереться ", - зазначає Андрій Піонтковський.

Це той священний обов'язок, до якого Альянс готувався останні 70 років. Вони мали захистити цивілізований світ від східної орди, але, чомусь на це сміливості вистачило лише у наших захисників.

"Хто цю функцію виконує зараз? Українська армія. 70 років Європа розмірковувала про те, що НАТО це добре, але все залежить від США, тому їм потрібна була європейська армія. Але в них нічого не вийшло. І раптом з'явилася мільйонна європейська армія - Збройні Сили України", – відповів він.

Нагадаємо, що Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою

Раніше повідомлялося, що на кордоні з Казахстаном росіяни бомжують у целофанових вігвамах, а на росії їм уже готують нари чи іржавий автомат .

Також у Рамзана Кадирова стався черговий напад божевілля .