Чергова дичина відбувається у московській церкві, де патриарх Кирило – колишній злочинець та КДБшник Гундяєв – вимагає від священиків два дні молитися за здоров'я божевільного диктатора.

Формуляр, який розіслали регінальним управлінням, розповсюдили у мережі.

Згідно з ним, російський Патріарх Кирило зобов'язав священиків два дні молитися за здоров'я Путіна.

Управління справами патріарха розіслало єпархіями в регіонах циркуляр з дорученням. «Піднести старанну молитву за здоров'я глави держави російського» пропонується 7 жовтня — в день 70-річного ювілею Путіна, а також 8 жовтня — в день пам'яті преподобного Сергія Радонезького.

Патріарх Кирило Гундяєв вимагає два дні молитися за путіна
Патріарх Кирило Гундяєв вимагає два дні молитися за путіна

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Хоча навряд чи подібні заходи допоможуть диктатору – росія далека від бога настільки, як Ілон Маск останніми днями від здорового ґлузду.

Як повідомляв Знай раніше, Байден серйозно побоюється ядерного удару Путіна.

Джо Байден заявив, що вперше з часом Карибської кризи у світі постає загроза застосування ядерної зброї. Його слова наводить журналістка CNN Наталя Бертран.

"Вперше з часів Карибської кризи перед нами стоїть пряма загроза застосування ядерної зброї, якщо ситуація дійсно продовжить розвиватися тим шляхом, яким вона розвивається", - вважає президент США.