Воїни ЗСУ взяли добрий темп контрнаступу, який породив надію, що війна в Україні може закінчитися вже до католицького Різдва. Такою думкою поділився чиновник британського уряду у коментарі виданню The Times.

У Великій Британії вважають, що якщо прогрес української армії на полі бою продовжиться, то російські окупанти будуть витіснені з Донбасу вже до кінця цього року. При цьому наголошується, що повернути окупований росією Крим буде набагато складніше.

Воїн ЗСУ на танку, фото: Facebook
Воїн ЗСУ на танку, фото: Facebook

Наголошується, що швидкі темпи наступу можуть призвести до серйозних втрат серед воїнів ЗСУ, тому віддається перевага більш повільному тактичному варіанту.

Видання цитує колишнього головнокомандувача військ США в Європі Бена Ходжеса, який вважає, що до кінця року Україна досягне успіху на Донбасі, але відкинувши окупантів за лінію станом на 23 лютого.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Виходячи з усього, що ми бачимо, створюється відчуття, що наступ зазнає краху принаймні на Донбасі. І я вважаю, що до кінця року росіяни будуть відкинуті за лінію 23 лютого. Це армія, яка зазнала поразки", - пояснив. Ходжес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заспокоїв українців, перемога над росією дуже близька: "Знищити тут і зараз".

Також наш портал інформував, Володимир Путін втратив свою владу, в США готують світ до поразки Росії не тільки в Україні: кордони майже втрачені.

Крім того, ми писали, українцям розповіли про можливу додаткову мобілізацію: хто потрібний передусім, а хто ще може відпочити.