Керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про черговий успішний обмін військовополонених, під час якого 32 наших захисника повернулися додому.

Серед них – офіцери, сержанти та солдати зі своєю історією. Частина їх вважалися безвісти зниклими. А ще дуже важливий момент – нам вдалося повернути тіло ізраїльтянина Дмитра Фіалки, який протягом двох останніх років жив в Україні та працював дитячим тренером "Динамо" у Львові.

"Він воював за Україну, саме тут він зустрів своє кохання – дівчину, з якою у них народилися діти. На фронт пішов добровольцем", - пише Андрій Єрмак у Telegram.

Також він додав, що вдалося звільнити рядового, який служив зі старшим братом, який помер у нього на очах. Тепер наші воїни відновлюватимуться. Вони зможуть побачити рідних та поступово звикнути до того, що вони повернулися додому.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

А Андрій Єрмак вкотре нагадав, що ми боротимемося за кожного і повернем усіх. І, звичайно, переможемо.

До цього він розповідав про минулу розмову Володимира Зеленського і Джо Байдена, в ході якої вдалося досягти деяких результатів щодо засобів ППО для України. Більше того, у Німеччині заявляють, що першу систему IRIS-T було отримано з нашого боку.

Нагадаємо, медик Мамонова, яка повернулася з окупантського полону, народила дівчинку: через пару днів після звільнення

Як повідомляв "Знай.uа", команда Зеленського для покарання Путіна

Знай.ua писав, у Зеленського розкрили гарантії безпеки для України - курс в НАТО, навчання та ППО