Московські попи промивають залишки мізків "насєлєнію", пояснюючи чому треба провести мобілізацію.

У мережу злили відео проповіді в московській церкві на рашці. Де поп, явно хильнувши забагато перед службою, закликає провести так звану "духовну мобілізацію", змиритися з усім що творить режим путіна та сподіватися, що на момент ядерного вибуху треба знахоидтись поближче до епіцентру.

Московський піп. Фото: скриншот з відео
Московський піп. Фото: скриншот з відео

Якщо почнеться ядерна війна, треба бути ближче до епіцентру, так швидше все закінчиться - заявив фсбшник в сутані.

"Хто лінується, той хай перестане, хто засуджує, той хай закриє свій писок. Хто слухає всілякі погані новини, той хай перестане це робити. Моя мама мудра казала, шо нашо дивитися новини, коли буде ядерна війна, ти це одразу зрозумієш. І дійсно, краще знаходитися, кажуть спеціалісти, поближче до епіцентру", - заявив поп.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під час виступу фсбшника у рясі, було чутно дитячі вигуки, тобто промивання залишку мізків відбувається просто від самого народження.

Нещодавно стало відомо, що СБУ в Україні почало розслідувати справи, у яких мова йде про державну зраду та закликів до порушення державного устрою України.

Нагадаємо, ми писали, що СБУ вирішила потрусити московського попа на Вінничині: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді.

Як повідомляв "Знай.ua" жителі Білгорода більше не почуваються частиною росії, адже у путiна нові "іграшки": вже чекають, коли українці проведуть референдум.

Також "Знай.ua" інформував, глава Пентагону Остін пояснив, чого досягнув путін ракетним террором: зовсім не те, на що розраховував.