На початку повномасштабного вторгнення гурт МЮСЛІ UA та MC PAPA, випустили трек, який допомагав долати стрес.

Під відео, у якому знявся президент Футбольного Клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк ідться, що цей трек - це крик душі і не лише його. У твіттер показали відео, як під час поїздки, домініканець підспівуючи повторює слова пісні.

Гід в Домінікані. Фото: Twitter
Гід в Домінікані. Фото: Twitter

"Вова, їб**ш їх, бл*дь", - повторює кондуктор та продовжує пластично танцювати. Пасажири знімають відео та веселяться, адже пісенька досить брутальна.

У коментарях авторам відео подякували, адже воно дійсно підіймає настрій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гід в Домінікані. Фото: Twitter
Гід в Домінікані. Фото: Twitter

"Це найкраще за тиждень Вова *баш їх бл*дь", "Це відео зробило мій день! Підняло настрій та додало енергії! Захотілося жити далі з вірою, що все буде добре", "Це вогонь, подивись сам та ретвітни іншим", - написали українці.

Як влучно помітили, українська музика, мова і українці стають дедалі модними, світова спільноти поважає українців та пишається тим, що деякі змушені користатися послугами.

Нагадаємо, ми писали, що ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний "план" від пропагандистів.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович розповів, для чого путін спробував насіяти паніку над Україною, і чому зробив тільки собі гірше.

Також "Знай.ua" інформував, що окупант вкрав у Лимані камеру та встановив у себе вдома: половина України тепер стежить за життям бурятів онлайн.