Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив висловитися щодо нової тактики росіян. Для чого насправді вони б'ють об'єктами інфраструктури.

Свою думку висловив чоловік на сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є. Регулярно там він висловлює свою думку щодо ситуації на сьогоднішній день.

Причина у такому терорі лежить на поверхні. Росіяни намагаються системно знищити об'єкти інфраструктури в Україні та створити тим самим у Європі зону холоду, голоду та варварства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Росія, яка століттями сидить у злиднях та руїнах, ненавидить сучасну людську цивілізацію. Тому вона бажає зробити в Європі зону холоду, голоду, варварства. Тому системно намагається знищити об'єкти інфраструктури в Україні, атакуючи міста та мирних громадян" - йдеться у повідомленні під постом.

Але є метод, який допоможе вирішити цю проблему, і в усьому світі про це знають – більше систем протиповітряної оборони, які дозволять збивати кожну ракету і тепер іранські дрони, які будуть запущені на українську територію.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

На сьогодні небо над Україною закрите лише на 10%, і донедавна Захід не поспішав вирішувати це питання. Щойно столиця та низка українських міст були масово атаковані, партнери заворушилися. Навіть Німеччина вже привезла систему IRIS, якої ще немає у світі, навіть у самих німців. Сподіваємося, що ця тенденція продовжиться, і найближчими тижнями ми повністю убезпечимо себе. На жаль, ні від когось із нас це не залежить.

ППО, фото:скріншот з відео
ППО, фото:скріншот з відео

Нагадаємо, що росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здавання окупантів в український полон

Раніше повідомлялося, що у МВС закликали українців зі зброєю не намагатися збивати іранські дрони: призводить до непоправних наслідків .

Також, атака дронами-камікадзе Shahed 136: як можна врятуватися від нової "іграшки" росіян