Повномасштабна фаза війни в Україні триває вже понад 245 днів і за цей час воїнам ЗСУ вдалося ліквідувати понад 68 тисяч російських військових, перетворивши армію супротивника на недієздатне щось.

Через що їх директор при владі ухвалив рішення про проведення мобілізації... "часткової", звісно ж. Справи у росіян складаються дуже погано, але це їхній шлях. Хтось біжить із країни, хтось ховається додому. А такі люди, як персонаж із наступного відео, став власником безкоштовного шматка сала за те, що він став мобілізованим.

Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube
Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube

Як виявилося, у російському місті Курган є магазин під назвою "Рога и Копыта". І саме там кожному чоловікові, який був мобілізований, роздають за кілограм сала. Про це навіть записали окремий сюжет на телебаченні.

Серед умов: необхідно показати отриманий порядок денний. Представники цього бізнесу заявляють, що копчений продукт для тих, хто швидше за все більше ніколи не повернеться додому - "приємний бонус".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"У наш непростий час ми вирішили допомогти хоч якось хлопцям, що підлягають мобілізації. Якщо ти отримав повістку, можеш прийти і отримати кілограм сала. Ми вважаємо, що зараз це досить непоганий, маленький, але приємний бонус ", - кажуть там.

Нагадаємо, Путін знову гримить ядерною валізою: запустять, щоб залякати всіх

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти продовжують "героїчно" втікати з Херсона: чи чекати на вуличні бої в місті

Знай.ua писав, наступ на Київ, Харків та Чернігів: колишній співробітник СБУ про можливість росіян відкрити другий фронт