Російські окупанти у відчай, і більше не вірять у свою перемогу. У Кремлі вирішили мотивувати бійців своєю вірою у найвищі сили.

Про це повідомляють фахівці з Американського інституту вивчення війни, де регулярно розповідають про ситуацію на фронті найближчим часом.

Така любов до маніпуляцій із релігією досить добре діє на росіян, адже путін усі ці роки творив культ. Це можна побачити на заклики Рамзана Кадирова до джихаду, суть якого у боротьбі за віру.

Путін і Кадиров
Путін і Кадиров

А ось християн у Росії почали закликати боротися із сатанізмом, який на їхню думку процвітає в Україні. Вони навіть вигадали новий термін під назвою десатанізація.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Саме таким способом і відбувається мотивація російських злочинців їхати воювати в Україну.

На думку аналітиків, російські окупанти намагаються пов'язати в одну концепцію християн та мусульман, особливо після інциденту на полігоні у Білгородській області.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

До речі, релігійні суперечки вже призвели до того, що військові-мусульмани відкривали вогонь, і ліквідували не менше 20 своїх побратимів. Це лише один випадок, а таких насправді десятки чи сотні.

Влада путіна продовжує копати собі ж яму, і цього не змінити. Українські захисники тим часом продовжують контрнаступ на всіх напрямках і виходить досить успішно.

Полонені, фото: скріншот з відео
Полонені, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що ворожі ракети долітатимуть швидше — українців попередили про небезпеку

Раніше повідомлялося, що путін ввів військовий стан на окупованих територіях України

Також росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здачі окупантів в український полон