Стало відомо про чергову провокацію з боку Білорусі, до якої доклали свою руку диктатори Лукашенку та путін. Місцеві збройні сили звернулися до українських захисників.

Ролик опублікувало Міністерство оборони Білорусі в офіційному телеграм-каналі.

Свій ролик вони називають відповіддю української армії, і закликають саме Україну не провокувати війну, адже очікується негайна відповідь. Чергові казки про завдання превентивного удару, все як любить самопроголошений диктатор путін.

Відеозвернення до білорусів назвали залякуванням та спробою звинуватити їх у чомусь, а один із військових навіть згадав слова українського захисника про братні народи. Вони вважають, що це є повернення генетичної пам'яті.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Далі у відеоролику вирішили згадати всі кремлівські скріпи на кшталт "діди та прадіди воювали", "пішки до Берліна дійшли", а от Європу вкотре спробували опустити в особі громадян.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

"Якщо ви не хочете з нами війни, її не буде. Не провокуйте нас, не намагайтеся нас залякувати. Не нагнітайте. І все буде так, як це буде. Справа за вами. Ми війни не хочемо і нікому не загрожуємо, але на виклики і провокації відповімо без зволікання", - кажуть військові Білорусі у ролику.

Раніше ЗСУ записали звернення до армії Білорусі, оскільки тоді почастішали розмови про новий наступ з їхнього боку на територію України. Там наші захисники нагадали білорусам про те, що між народами завжди були дружні та сусідські стосунки, доки в життя не увірвався диктатор путін.

Нагадаємо, що настав момент подолати іранські БПЛА та російські ракети: США можуть поставити нові системи ППО

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують "героїчно" втікати з Херсона: чи чекати на вуличні бої в місті

Також, мобілізація 2022: як відбувається навчання військовозобов'язаних, і чого чекати після