Черговий ранок понеділок розпочався з того, що Росія все ще існує, і має здатність обстрілювати українські міста. Ряд областей атакували російські терористи.

Вони продовжують тактику терору, і намагаються всіма силами змусити нас сісти за стіл переговорів. Також окупанти хочуть позбавити всю країну електрики, тим самим створюючи удари по об'єктах критичної інфраструктури.

Станом на 9:00, 31 жовтня вони вдарили по ряду областей, тим самим наробивши нових лих.

У Києві та області через удари по об'єктах енергетики частина міста залишилася без електрики, а в деяких районах зовсім немає води, як зазначив мер Віталій Кличко. В одній із громад було зафіксовано ще й попадання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Черкаська область. Росіяни атакували об'єкт інфраструктури і там, у зв'язку з чим частину області було знеструмлено до початку відновлювальних робіт.

Багатостраждальний Харків та область . Там було два влучення по об'єкту критичної інфраструктури, і очікувано спостерігаються перебої у подачі електроенергії.

Запоріжжя. Чергові відключення електрики через удари по об'єктах критичної інфраструктури.

Ракетний обстріл ТЕЦ. Фото: скриншот з відео
Ракетний обстріл ТЕЦ. Фото: скриншот з відео

А от у Вінницькій області все ж таки вдалося збити російську ракету, однак, приводів для радості не так багато. Вона впала в цивільні об'єкти і є руйнування. Пощастило, що нема ні загиблих, ні поранених.

Кіровоградська область. Ворожі ракети потрапили в один із енергетичних об'єктів, і зараз триває ліквідація наслідків пожежі.

Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube
Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube

Зазначається, що таке може тривати протягом усього дня, тому громадянам радять не виходити на особу без зайвої потреби. Жодні ракети не зможуть позбавити українців головного - прагнення свободи.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі