Кремль наздогнали знову магнітні бурі, і тепер там заговорили про повернення смертної кари для зрадників. Привіт, Середньовіччя.

Про це повідомив заступник голови Ради безпеки Росії, або як його називають частіше «кишеньковий алкоголік путіна» Дмитро Медведєв у своєму Telegram-каналі.

Зараз він допустив відмітку мораторію на страту, але поки що не для всіх людей, а лише для "зрадників" та "диверсантів". Шанувальники путіна поки що можуть спати спокійно.

Дмитро Медведєв, скріншот: Telegram
Дмитро Медведєв, скріншот: Telegram

Називає цих зрадників він «жовто-блакитними диверсантами», які зовсім не погоджуються з російською політикою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тобто ми у себе цих виродків прийняли, дали їм можливість здобути освіту. У відповідь - теракти та диверсії" - зазначає Дмитро Медведєв. Начебто особисто він навчав їх в університетах та школах. До таких він запропонував прирівнювати ще й тих, хто підпалює військкомати, та перешкоджає рішенням путіна.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

"Вирок таким негідникам був один - розстріл без суду та слідства. Прямо на місці злочину. Тому що якщо ти зрадник, який вчинив такий злочин у воєнний час, то в тебе немає ні віку, ні національності, ні навіть права на захист свого життя. рамках нинішньої Конституції мораторій на смертну кару може бути подолано у разі потреби при зміні правових позицій Конституційного суду Росії" - зазначає Дмитро Медведєв.

Він вважає, що це питання виключно засобів захисту інтересів людей, держави та суспільства. В черговий раз упіймав "прихід".

Страта, ілюстрація
Страта, ілюстрація

Нагадаємо, що Ердоган втрачає рейтинги і довелося перейти до ультиматуму: наказав путіну негайно вивести війська

Раніше повідомлялося, що Андрій Небітов показав, чим цькували українців росіяни на територіях, що тимчасово окупаються.

Також, дружини та матері мобілізованих росіян розчарувалися: від захоплення до ненависті за півтора місяці