Очільник Ради Безпеки та нацбезпеки України Олексій Днілов спрогнозував, як можуть розвиватися події у рф найближчим часом.

У своєму Twitter Олексій Данілов розповів неминуче майбутнє росії, назвавши її failed state - державою, яка не в змозі підтримувати своє існування як життєздатна політична та економічна одиниця.

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

кремль в стадії втрати контролю. Влада на рф стрімко переходить до рук кримінально-терористичного угрупування, силові функції делеговані кадировським каральним загонам і пригожинським зекам. рф перетворилась на типову failed state. Далі – дестабілізація, демонтаж, депутінізація. - написав очільник Радбезу.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях українці зазначили, що імовірно нічого не станеться, бо кремль і є кримінально-терористичним угрупованням.

"Сам совок було сформовано купкою бандитів під гаслом "Шоб не била багатих"", "А до цього в чиїх руках була влада?", "Якщо допустити, що кадиров - це сталін, тоді, виходить, пригожин - це ленін?", "На рф повністю відсутні ознаки держави, в сучасному розумінні слова. Відсутні народ та суспільство. Замість них - кривава, тупа чернь і невдовзі де-кілька озброєних зграй", - прокоментували допис Данілова українці.

Twitter, коментарі
Twitter, коментарі

Нагадаємо, ми писали, що мобіки з Чувашії відмовляються вмирати за путіна без грошей

Як повідомляв "Знай.ua" ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив скасувати мораторій на страту.

Також "Знай.ua" інформував, США можуть навмисно приховувати інформацію про постачання зброї для ЗСУ, частину режиму тиші заради перемоги.