Стало відомо, що в Україні було ідентифіковано вже понад 168 тисяч російських окупантів. Усі вони принесли горе та руйнування на нашу землю, тому обов'язково поплатяться за це.

Про це розповів заступник голови Національної поліції України Максим Цуцькірідзе під час візиту делегації на чолі із Послом США до ООН Ліндою Томас-Грінфілд.

За наявною інформацією, сьогодні поліцейські відкрили вже понад 42 тисячі кримінальних проваджень щодо військових злочинів, які створили на нашій землі російські окупанти. Відповідно, було ідентифіковано щонайменше 168 тисяч загарбників, які воюють чи воювали за амбіції путіна.

Фіксуються ці військові злочини відразу за трьома напрямками: на окупованій території, обстріл мирного населення та інфраструктури, і фіксація їх на деокупованих територіях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зокрема найбільше їх зараз у Київській області, Харківській, а також на частині Миколаївської та Херсонської.

Буча, фото: скріншот з відео
Буча, фото: скріншот з відео

"Напевно, у цьому випадку ми стикаємося з найбільшим кошмаром: ми виявляємо масові поховання цивільних осіб, у тому числі людей, які здійснювали евакуацію з цих районів. Ми виявили 37 місць, де насильно утримувалися цивільні. Це лише на деокупованих територіях. Ми розуміємо, що є ще 27 таких місць на наших окупованих територіях та 7 - на території Російської Федерації, де здійснюються тортури щодо наших громадян", - повідомив голова ДСУ Нацполіції.

Iзюм, фото: скріншот з відео
Iзюм, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що голова Волинської ОВО закликає не панікувати, спростував чутки

Раніше повідомлялося, що папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого російського народу" і висловлює свою повагу

Також сміялися всією казармою: путінський вояка повоював рекордну кількість часу - ВСУ порахували хвилини