Найімовірніше Кримський міст не запрацює аж до вересня 2023 року, що сильно позначиться на їхній логістиці. Найгірші часи для росіян лише попереду.

Про це повідомляє британська розвідка, і дані опубліковані на сторінці Міністерства оборони Великобританії у соціальній мережі Twitter.

Ранок 8 жовтня для росіян почався не найкращим чином, адже було підірвано улюблене творіння путіна в Криму – міст. Українців же ця новина вкрай втішила, бо він там споруджений незаконно, і Крим завжди залишиться частиною України.

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео
Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

Тепер приємних новин стало ще більше – їм не вдасться повноцінно відновити споруду ще близько року, що притягне багато проблем з доставкою озброєння.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У вівторок, 8 листопада, окупанти почали замінювати 64-метровий проліт мосту, і їм таких знадобиться як мінімум три. За словами призначеної "влади", ремонт триватиме всього до 20 грудня, проте це далеко не так.

На брифінгу з диктатором Путіним було зазначено, що ремонтні роботи на проїжджій частині призведуть до порушення дорожнього руху до березня наступного року, а згідно з контрактом це продовжиться до вересня.

Кримський міст, фото: скріншот із відео
Кримський міст, фото: скріншот із відео

Британська розвідка зазначає, що проблеми у них справді є, і проведення їх залежатиме від погодних умов протягом кількох місяців зими.

"Ушкодження мосту, нещодавня атака на Чорноморський флот у Севастополі та можливий відхід з Херсона ускладнюють здатність російського уряду малювати картину військового успіху", - йдеться у повідомленні.

При цьому, не виключено, що буде здійснено ще одну атаку.

Нагадаємо, що росіяни хочуть перетворити українські міста на понівечену Сирію.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти почали застосовувати хімічну зброю проти свого ж народу .

Також, у Білгороді школярі та студенти допомагають українським захисникам: губернатор наляканий та спантеличений