Експерти все частіше намагаються спрогнозувати дату, коли може завершитися війна в Україні. У всіх різні погляди на це, але вже ніхто не сумнівається у перемозі нашої країни та повному розпаді Росії.

Про це заговорив історик та політичний аналітик Валерій Соловей у новому випуску "Балаканки", де теж наважився зробити власний прогноз.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Він вважає, що навесні 2023 року війна все ще триватиме і будуть нові спроби росіян захопити наші території. Однак, як показують останні новини, у них нічого з вищепереліченого не вийде, і ЗСУ вкажуть їм, хто насправді друга армія у світі.

"...я б сказав, що нам треба розраховувати на те, що конфронтація буде продовжуватися і навесні. Ну, швидше за все, навесні і зважиться. Напевно, ми досягнемо піку... швидше за все і почнуться вже такі... ар'єргардні бої...", - вважає співрозмовник.

Популярні новини зараз
"Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга В Україні для простих громадян приготували "різні" тарифи на світло: як платитимемо з червня З 1 червня військовозобов’язаних чекають важливі зміни: що треба знати З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Для довідки, ар'єргардними називають ті бої, які йдуть задля затримки наступу противника, щоб війська мали змогу продати відступ. Приблизно це бачимо правобережної частини Херсонської області, звідки ЗСУ вигнали окупантів.

Тобто вже сьогодні можна говорити про перемогу Збройних сил України і у вигаданій росіянами "СВО", і у повномасштабній війні. Залишилося тільки, щоб диктатор путін це визнав.

Раніше начальник ГУР МО Кирило Буданов зазначав, що вже до кінця весни наші захисники зайдуть до Криму, а решта територій до того часу буде звільнена від ворожої армії.

Нагадаємо, що в Ірані розпочався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір

Раніше повідомлялося, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх, крім себе

Також Олексій Резніков заявив про "часткову мобілізацію" в Україні, але не все так просто