У росіян почали закінчуватися всі запаси з арсеналів, тому вони в хід збираються пустити свою чудо-зброю. ЗСУ буде не по собі.

А не по собі буде від чергового божевілля з боку росіян. Пропагандистський журналіст та активний діяч Павло Пряников на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав про нове рішення.

На його думку, зовсім скоро може статися перелом "СВО", і все завдяки чудовій іконі, яку доставили ближче до фронту. З такою зброєю "друга армія світу" точно зможе змінити ситуацію, проте скоріше у бік українців.

Ікони, скріншот: Facebook
Ікони, скріншот: Facebook

"Чудотворна мироточива ікона св. Царя Миколи була доставлена ​​з Москви спільно з образом Божої Матері "Піщанської", написаної з благословення схіархімандрита Ілля. Ікони відвідали передові позиції в ДНР і передані Генералу армії С.В.Суровікіну. На фронтових Мисію здійснили за підтримки шанованого старця, ієромонаха Макарія, і нам вдалося першими за час СВО з іконами пройти по лінії бойового зіткнення на ділянках Донбасу. на чолі!" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями В Україні оновили правила для виїзду за кордон Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Ікона, фото: вільне джерело
Ікона, фото: вільне джерело

З їхнім постачанням і моральним духом тільки на Бога і сподіватися, проте, як свідчать останні події з фронту, він їм допомагати теж не збирається. Вони з ганьбою втратили єдиний захоплений з 24 лютого обласний центр і незабаром підуть і з інших українських територій.

полонені окупанти
полонені окупанти

Нагадаємо, що росіяни можуть розпочати ще один наступ після гучної поразки під Херсоном

Раніше повідомлялося, що окупанти готуються завдати чергового масованого ракетного удару по Україні: хочуть бити залпом

Також підлеглі путіни починають гризти один одному глотки через постійні поразки .