Експерти зазначають, що в наступному році в першій половині ЗСУ зможуть повернути Крим під українські прапори.

Російські військові риють окопи в Криму та в Херсонській області, повідомив у Twitter Бенджамін Піттет, фахівець із розвідки у відкритих джерелах (OSINT).

Траншеї в Криму. Фото: скриншот з відео
Траншеї в Криму. Фото: скриншот з відео

Трохи північніше будуються інші позиції. У Новотроїцькому, наприклад, викопано величезну оборонну позицію. По всьому регіону можна побачити багато інших позицій. Вони будують фортецю. - написав Піттет.

Він опублікував супутникові знімки Армянська, розташованого на півночі Криму, де, за оцінкою фахівця, відновлюють старі окопи і риють нові. Те саме, зазначив Піттет, відбувається біля села Чонгар між Кримом та Херсонською областю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Траншеї в Криму. Фото: скриншот з відео
Траншеї в Криму. Фото: скриншот з відео

Українські аналітики зазначають, що до деокупації Криму ще досить довго і тривало треба працювати, звільнивши території, які були захоплені після 24 лютого, щоб мати плацдарм для бойових дій.

Зброя. Фото: скриншот з відео
Зброя. Фото: скриншот з відео

Так звана влада Криму зараз вже готує населення, ремонтуючи наявні укриття, та навчаючи їх як користуватися бомбосховищами.

За припущенням, Крим звільнять наприкінці весни, швидше неможливо, через наступальні дії на Донбасі.

Нагадаємо, ми писали, що вагнерівці набудували дивних трикутників на Луганщині: сподіваються, це їх врятує.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві може статися повний блекаут: "З відключеннями доведеться жити".

Також "Знай.ua" інформував, коли війна в Україні може закінчитися поразкою путіна: історик назвав важливу дату.