На Херсонщині окупанти заради розваги повісили червонокнижних хом'яків.

Мертвих тварин виявили на російській позиції. Один з повішених на фото гризунів - червонокнижний сірий хом'ячок. Про це повідомляє Українська природоохоронна група.

До 2021 року наш колега Михайло Русін займався збереженням сірого хом'ячка на Херсонщині та Запоріжжі... Нещодавно він отримав фото з залишеної росіянами позиції десь на Херсонщині. йдеться у повідомленні.

У коментарях українці не здивувалися діям недолюдей-росіян.

Вороги повісили хом'ячків. Фото: скриншот Facebook
Вороги повісили хом'ячків. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Серйозно? Вони ше й до тварин свої лапи простягли?", "Це жах", "росіянин - це нація варварів", "схоже, що в рф мобілізували і психлікарні", "Та де вже те їхнє дно.... Все стукають та стукають знизу...", "Нелюди кацапські. Здихайте вже...", - прокоментували українці фотофакт.

Скриншот коментарів, Facebook
Скриншот коментарів, Facebook

Скриншот коментарів, Facebook
Скриншот коментарів, Facebook

Активісти створили петицію, у якій просять покарати росію за екологічні злочини, спрямовані на тварин. Нещодавно стало відомо, що росіяни, втікаючи з Херсону вкрали тварин з зоопарку, зокрема єнот, який сильно опирався, став зіркою українських мереж та героєм мемів.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ можуть скористатися безпорадністю окупантів узимку: операція з "деморалізації" росіян пройшла успішно.

Як повідомляв "Знай.ua" що обов'язково потрібно зробити при перетині блокпоста окупантів: виконайте ці дії, не задумуючись.

Також "Знай.ua" інформував, росіяни можуть розпочати ще один наступ після гучної поразки під Херсоном.