У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 11 ворожих кораблів, а також 9 кораблів країни-агресора у Середземному.

Як повідомили у командуванні ВМС ЗСУ у Facebook, станом на 25 листопада, загальний залп – 76 ракет. Більше того, російський ворог продовжує використовувати прохід Керч-Єнікальської протоки у своїх інтересах.

"В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 11 ворожих кораблів. В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні 2 кораблі. В Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "калібр", загальний залп – 76 ракет", - йдеться у повідомленні ВМС ЗСУ.

Інформація про кораблі рф, ВМС ЗСУ
Інформація про кораблі рф, ВМС ЗСУ

За добу на користь росії прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили до Азовського моря 18 цивільних судів, з них 3 судна рухалося з протоки Босфор, до Чорного моря - 36 суден, з них 5 - продовжили рух у напрямку Босфору.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У ВМС вкотре нагадали, що росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. Окупанти вимикають системи автоматичної ідентифікації на цивільних судах в акваторії Азовського моря.

Раніше ми писали про те, що Ангела Меркель, яка виростила тирана путіна, відхрестилася від вини: "У мене більше не було важелів"

Як повідомляв Знай.ua, до росіян прийшло усвідомлення, що лівий берег Дніпра знову незабаром опиниться під українським прапором: ЗСУ не дають перепочити

Також портал Знай.ua писав, російське божевілля, про яке неможливо мовчати: як мобік "випадково" залишив кулю в шиї товариша