Стало відомо, що російські окупанти розпочали підготовку до нових масованих ударів по території України. Вони підготували 20 стратегічних бомбардувальників.

Про це повідомляють українські військові, і закликають українців ставитись відповідально до повітряних тривог, адже очікувати від цих терористів зараз можна чого завгодно. Вони намагаються нас позбавити на зиму без електрики та тепла.

Наслідки бомбардування, Харків. Фото: Youtube
Наслідки бомбардування, Харків. Фото: Youtube

Бомбардувальники були підготовлені з боку Каспію. З аеродрому Дягілєво вони також перекинули до Енгельса додатково ТУ-95, хоча раніше для завдання ударів застосовувалося не більше 11 літаків одночасно.

Крім усього вищепереліченого, Росія вперше за тривалий час вивела в Чорне море ракетоносій ракет типу "Калібр", і він стоїть на бойовому чергуванні. Тобто будь-якої миті вони можуть запустити ракети.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Карта, фото: скріншот
Карта, фото: скріншот

ОК "Південь" також зазначає, що Росія вже закінчує підготовку до нової ракетної атаки, яка може відбутися цього тижня.

Про це також повідомив у своєму традиційному вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський. Він закликав громадян України бути готовими до провокацій, і в жодному разі не ігнорувати повітряну тривогу.

Чим ближче до зими, тим більше ударів Росія намагатиметься завдавати нашій території, щоб залишити в холодну пору року нас без електрики, опалення, а також водопостачання.

Ракетне озброєння
Ракетне озброєння

Потрібно обов'язково зробити запаси води та їжі, зарядити Powerbank, а також домовитися з рідними про альтернативне джерело зв'язку.

Нагадаємо, що депутат із Латвії викликав "пожежу" серед росіян, і вказав, звідки взялася їхня "нація"

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін кректав, пихкав і синів, коли з'явився з жінками

Також, ЗСУ були помічені за 200 кілометрів від Москви, місцеві налякані та готуються вивчати українську