Глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба вирішив закликати вкотре країни НАТО збільшити виробництво зброї в Україні. Без цього перемоги не видно.

Про це він заявив у своєму новому інтерв'ю для порталу Politico .

На сьогоднішній день Альянсу потрібно буде якнайшвидше збільшити виробництво озброєння, адже без цієї допомоги у війні Росії проти України не перемогти.

Дмитро Кулеба. Фото: скриншот YouTube
Дмитро Кулеба. Фото: скриншот YouTube

"Поки ми ведемо битви сьогодні, ми повинні думати про те, як ми вестимемо битви завтра", - заявив Кулеба перед зустріччю міністрів Альянсу, яка стартує сьогодні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У світі є величезна кількість країн, які мають на озброєнні все те, що сьогодні знадобилося б Україні. При цьому на них ніхто не нападав і не збирається, але навіть незважаючи на це, вони не збираються продавати його в Україні з політичних міркувань.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

"Країни НАТО мають розпочати виробництво необхідного озброєння вже сьогодні. Якщо цього не станеться, попередив він, ми не зможемо перемогти", - наголосив Дмитро Кулеба.

До речі, глава відомства зазначив, що на минулу зустріч міністрів НАТО він прийшов лише з трьома словами - зброя, зброя та ще раз зброя. Це те, чого не вистачає Україні для перемоги, і питання залишається минулим.

Весь світ говорить про те, що Україні потрібно здобути перемогу над Росією, проте роблять для цього все ще недостатньо щодо допомоги.

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

Нагадаємо, що Захід боїться повернення Криму: буде важка битва, біля путіна може зірвати дах

Раніше повідомлялося, що реальних успіхів не мають і борються шляхом пропаганди: у Генштабі спростували фейк росіян про "репресії" на деокупованих землях

Також політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів і путіна.