Стало відомо, що росіяни в «ДНР» не залишили жодного цивільного чоловіка, а тепер через великі втрати вже переключилися і на жінок.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

Ворог почав зосереджувати свої зусилля на тому, щоб вести наступальні дії одразу на чотирьох напрямках, але, як бачимо, у них нічого не виходить. Через велику кількість втрат вони почали мобілізувати навіть жінок, і вже на підготовку закликали щонайменше 28 мешканок окупованих територій.

"З метою поповнення втрат у живій силі та доукомплектування підрозділів "1 армійського корпусу" (так звана "ДНР") з мобілізації закликають жінок. А у місцевій лікарні Кремінної Луганської області перебувають понад 100 військовослужбовців противника з пораненнями різного ступеня тяжкості", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Тим часом глава ДНР Денис Пушилін продовжує фантазувати про перемогу у війні. Він вважає, що Київ є близьким до поразки, і при цьому абсолютно не заперечує російські удари по інфраструктурі - метод терору.

Бойовик, скріншот: YouTube
Бойовик, скріншот: YouTube

"Такі удари ускладнюють військову логістику, комунікації, унеможливлюють функціонування ремонтних баз - це створює умови, за яких наближається поразка", - заявив він. Звичайно ж, це не відповідає дійсності, і на поразку чекає саме Росію.

Аварія бойовиків, скріншот: Facebook
Аварія бойовиків, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що підсмажені окупанти злетіли у повітря: у Мелітополі ЗСУ знищили базу, в якій влаштувалися вороги

Раніше повідомлялося, що війна в Україні може завершитися після однієї умови

Також окупанти можуть надавати українській розвідці маршрут ворожих ракет: одна з причин успішної роботи ППО