Росія планує відновити здібності та зробити ще один "великий наступ" до кінця січня-лютого, - заявив глава МЗС Кулеба.

Дмитро Кулеба вважає, що "великий наступ" рф може бути відновлений до кінця січня або лютого. Про це, як передає CNN.

Дмитро Кулеба, фото: Instagram
Дмитро Кулеба, фото: Instagram

Я не кажу, що це точно відбудеться, але за найкращим сценарієм, враховуючи мобілізацію, заклик, який вони оголосили, а також тренування нових призовників і рух їхньої важкої зброї по країні, вони точно зберігають надії на те, що вони зможуть пробитися крізь нашу лінію та просунутися глибше в Україну.

Українська влада робить все можливе, аби не допустити цього. Він також висловив переконання, що Україна досягне успіху і росіяни не зможуть просунутися вглиб нашої країни.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, у вересні росія провела мобілізацію близько 300 тисяч солдатів. Аналітики припускають, що ця хвиля мобілізації може бути не останньою.

російська техніка в білорусі. Фото: скриншот з відео
російська техніка в білорусі. Фото: скриншот з відео

Міністр також сказав, що Україна старається завершити війну якомога швидше – але не відомо, коли вона закінчиться, хоча було б чудово, аби це сталося влітку наступного року.

Нагадаємо, ми писали, що російська пропаганда знайшла "справжню" причину, чому їм не вдалося виграти інформаційну війну - винне училище у Львові.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Лукашенко через страх перед смертю може наважитися напасти на Україну: психолог назвав усі ознаки боязкості.

Також "Знай.ua" інформував, бойовики у "ДНР" спочатку залишили область без чоловіків, а тепер взялися за жінок.