У Росії зараз вкрай неспокійно. Там уже навіть наказали поліції закупити "екстренні валізки", які незабаром почнуть перевіряти у кожного.

Такі рекомендації щодо екіпірування особового складу прийшли практично до кожного відділення поліції. Потрібно було не лише купити все собі, а й зібрати повний рюкзак "важливих" речей.

Окрім очевидних у списку елементів, там можна зустріти і не зовсім типові для співробітника поліції. Зокрема йдеться про запас їжі на день, флягу з водою, аптечку, спальний мішок, туристичний килимок, а також кольорові олівці.

Список речей, фото: BAZA
Список речей, фото: BAZA

Очевидно, поліцейських у Росії почали попереджати, що треба готуватися до «нового етапу» у їхньому житті, і незабаром їм прийде повістка на війну в Україні.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Людей не вистачає, тому влада шукає вихід зі становища. Однак вони ніяк не можуть усвідомити того факту, що ці люди туди поїдуть просто на вірну смерть, адже воювати вони явно не вміють, а дводенне тренування ще нікому не допомогло.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Тим часом втрати російських окупантів поступово наближаються до тризначного числа. На 14 грудня загальні бойові втрати серед особового складу ворога становлять близько 99 000 осіб. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За останню добу було ліквідовано щонайменше 700 російських військових.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду