Стало відомо про те, чи є ймовірність того, що найближчими кількома місяцями може закінчитися війна в Україні, чи потрібно починати готуватися до гіршого результату.

Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезу при Білому домі Джон Кірбі, пише The Guardian .

За його словами, у Сполучених Штатах Америки зовсім не вбачають сьогодні ознак того, що ця війна може закінчитися до кінця зими. Вона триватиме ще деякий час, і очікувань, що стане легше, теж немає.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Тільки з огляду на те, що ми спостерігаємо в повітрі та на землі в Україні, важко зробити висновок, що ця війна закінчиться до кінця року. Тож зараз триває активна боротьба. Ми очікуємо, що це триватиме протягом деякого часу в майбутньому", - сказав Кірбі, відповідаючи на питання про перспективи переговорів із президентом РФ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, далі він застеріг експертів від припущень, що якщо зима буде холодною, то маневри в повітрі і на землі припиняться. Цього не буде в жодному разі, і наш ворог продовжить ще деякий час псувати нам життя.

військовий ЗСУ
військовий ЗСУ

До речі, про кінець війни експерти кажуть, і, за їхніми словами, це відбудеться точно навесні. Тим часом втрати росіян в Україні за 10 місяців становлять уже понад 96 тисяч людей. Путін програє всіма фронтами.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду