У міноборони рф заявили, що США відповідатиме за знищення інфраструктури в рф, бо вважають, що високоточна зброя працює за наведенням із США.

У своєму зверненні "Машка-алкашка" завила, що американці відповідатимуть за те, що допомагають українцям.

Речнця міноборони рф. Фото: кадр з відео
Речнця міноборони рф. Фото: кадр з відео

"Вашингтон не зможе ухилитися від відповідальності за терористичні дії Києва, включаючи наведення ракет на російські об'єкти", - Машка-алкашка.

Вона зазначила, що бавовна пролунала у Брянській та у передмісті Мелітополя. Та всі дії ЗСУ злагоджують зі Сполученими штатами. Вона звинуватила США у безпосередній участі у війні в Україні, а саме в наведенні артилерії, та надають ЗСУ супутникову розвідувальну інформацію та американські журналісти відкрито пишуть, що "Пентагон дав зелене світло на удари безпілотників по російській території".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українці, як не дивно, після того, як їм знищили звичний ритм життя, понищили інфраструктуру, вбили сотні мирних мешканців, ще виявляється чогось бажають. Наприклад, пустити ракети під маскву, або деінде.

Пропита представниця рф в звичному тоні почала проклинати Вашингтон, який надає допомогу Україні.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни вирішили поборотися за свою мову і зганьбилися навіть з цим.

Як повідомляв "Знай.ua" 60 тисяч іноземців виявили бажання захищати Україну на полі бою: росіян не любить ніхто.

Також "Знай.ua" інформував, поліцейських на росії готують до відправки на війну в Україну: змушують збирати "екстренні валізки" з кольоровими олівцями.