Як виявилося, не лише українці хочуть якнайшвидше розправитися з російською агресією, а й громадяни інших країн. Для цього навіть було створено спеціальний міжнародний легіон територіальної оборони України.

Це всі ті, кому небайдужа доля України та всього світу, і хтось вирішив приїхати захищати території від російських окупантів.

Загалом сьогодні міжнародний легіон налічує вже понад 20 тисяч громадян із 55 країн світу, але й це ще не все. Близько 40 тисяч людей бажають вступити до лав легіону, і зроблять це найближчим часом.

Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube
Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube

Найбільше громадян, які приїхали захищати Україну зі Сполучених Штатів Америки – таких 31%. На другому місці військові із Великобританії – 18%. Німеччина – 7%, Канада – 5%. А ось загалом інші країни склали 36% їхньої кількості особового складу.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Існують сьогодні й окремі батальйони, що воюють на боці України. Крім того, створені вони були далекого 2014 року, коли росія вперше виявила таку агресію проти України.

Наприклад, у Грузинському національному легіоні перебуває від 700 до 1000 громадян. У батальйоні імені Джохара Дудаєва близько 800 людей. 2022 року було сформовано ще й полк Кастуся Калиновського, в якому від 500 до 1000 громадян.

Усі вони борються за те, щоб Росія раз і назавжди перестала виявляти агресію щодо інших країн. Це негайно треба зупиняти, адже в Україні вони не зупиняться. Як не зупинилися і на Молдові, і Грузії, і Чечні.

Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube
Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що окупант залип у під'їзді під дією "солей", виглядаючи БПЛА

Раніше повідомлялося, що російська пропаганда знайшла "справжню" причину, чому їм не вдалося виграти інформаційну війну - винне училище у Львові

Також, Олександр Лукашенко через страх перед смертю може наважитися напасти на Україну: психолог назвав усі ознаки боягузливості