Конор Кеннеді — син Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, який у підлітковому віці мав бурхливий роман із Тейлор Свіфт таємно воює проти росії в Україні.

28-річний Кеннеді оголосив про свою активну службу в Instagram, написавши: "Я був глибоко зворушений тим, що я побачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли я почув про Український Інтернаціональний Легіон, я знав, що піду, і пішов. до посольства, щоб записатися наступного дня".

Кеннеді - онук сенатора Роберта Ф. Кеннеді - воював анонімно, сказавши тільки одному американцю, що збирається боротися, і одній людині за кордоном своє ім'я.

"Я не хотів, щоб моя сім'я чи друзі хвилювалися, і я не хотів, щоб там ставилися до мене по-іншому, - пояснює Кеннеді у своєму посту у соціальній мережі. - Коли я вступав на службу, у мене не було військового досвіду і я не був добрим стрільцем, але я міг носити важкі предмети і швидко вчився. Я теж був готовий померти там. Тому незабаром вони погодилися відправити мене на північний фронт».

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Кеннеді не каже, як довго він був в Україні.

"Моє перебування в Україні було недовгим, але я багато чого бачив і багато відчував, - написав він. - Мені сподобалося бути солдатом, більше, ніж я очікував. Це страшно. Але життя просте, і нагорода за мужність і добрі справи велика".

Президент України Володимир Зеленський у лютому створив Міжнародний легіон, закликаючи іноземців допомагати у боротьбі з росією. Згідно зі звітом, за тиждень зареєструвалися 20 000 осіб із 52 країн.

Нагадаємо, що геніальна Тейлор Свіфт знову йде під суд, вкрала цілу збірку.

Раніше ми повідомляли, що кремлівський експерт випадково визнав, що Росія воює іранськими дронами.