21 грудня 2022 року в окупованому Донецьку стався обстріл готелю, де в цей момент був ексглава Роскосмосу Дмитро Рогозін.

Він відпочивав у ресторані "Шеш-Беш" і згодом був поранений. До кінця невідомо, з якого боку відбулася "атака" того дня. Бо ми знаємо, що окупанти постійно обстрілюють центр великого міста та звинувачують у цьому ЗСУ.

Рогозин. Фото: кадр з відео
Рогозин. Фото: кадр з відео

Його син, Олексій, із самого початку намагався довести всім, що з батьком усе гаразд. Тоді як його дружина та Олег Царьов підтвердили, що клоун серйозно постраждав. У Донецьку прооперувати немає можливості, тож його відвезли на територію РФ. Ситуація критична, можливо, вона навіть не виживе. Але так і буває з тими, хто вторгається в чужу державу і намагається здаватися крутим.

Тепер і зовсім виявилося, що через осколкове поранення в попу йому загрожує параліч. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Я лежу, готуюся до операції... Уламок у шийному хребці. Залишати не можна через можливий параліч. І витягувати теж проблема. Думають, як витягнути", - заявив Дмитро Рогозін особисто.

Дмитро рогозін. Фото: скриншот Youtube
Дмитро рогозін. Фото: скриншот Youtube

"Писали ж що він ходить, що чудово почувається. Російські ЗМІ збрехали? Не вірю!", "Попа Рогозіна, як аеродром в Енгельсі - в надійних руках, тільки є нюанс", - пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, пораненого в зад Дмитра Рогозіна намагаються врятувати: все набагато гірше, ніж здавалося

Як повідомляв "Знай.uа", амуніції на мільйон не тисне: рогозин із роскосмосу пішов воювати з "НАТО", напнувши форму Альянсу

Знай.ua писав, Путін всіх "клоунів" вирішив сплавляти в "днр" - новим "куратором Донбасу" може стати космічний долб*нь рогозин