Велике наступ з Росії може бути неминучим вже наступного року. Росія хоче поповнити резерви і знову спробувати наступати.

Про це повідомляє Kreiszeitung .

Зараз в уряді Німеччини з'явилося повідомлення, в якому стверджується, що путін все ж таки збирається знову наступати на українські території, і станеться це вже наступного року. Можливо, це буде квітень.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

"Цей теоретичний сценарій не новий: міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба нещодавно говорив про таку можливість і спрогнозував можливий наступ військ Володимира Путіна в перші кілька місяців 2023 року. Інші джерела також неодноразово говорили про подібне, тому можливість тривалої війни в Україні ще існує" , - Сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Крім того, може бути розіграно відразу два сценарії, і один із них полягає в тому. Щоб білоруська армія відвернула ЗСУ, і Олександр Лукашенко може легко на цю піти.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Другий сценарій у тому, що основний наступ все ж таки буде разом із ЗС РБ, і тоді під ударом може опинитися знову Київ та Донбас.

"Якщо армії Путіна вдасться просунутися на захід України, війська можуть відрізати західні поставки і змусити український уряд капітулювати. Однак ця стратегія вимагатиме спільної мобілізації в Росії, оскільки російська армія вже значно ослаблена війною в Україні і вимагає більшої кількості солдатів", - йдеться у матеріалі .

Білоруська техніка. Фото: скриншот з відео
Білоруська техніка. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що окупант "виховав" мобиків палицею під прицілом автоматів, а ті лише терплять

Раніше повідомлялося, що українка не відпустила руку загиблого коханого, воїна ЗСУ у морзі після Бахмута

Також простий лайфхак врятував танк ЗСУ від російського ударного безпілотника: застряг