Заступник голови Ради безпеки РФ, або іншими словами кишеньковий алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив зробити свій фантастичний прогноз на наступний рік. Оцінив навіть Ілон Маск.

Написав він його у власному Telegram-каналі, а пізніше продублював у заблоковану на території Росії соціальну мережу Twitter.

Ілону Маску він пророкує посаду президента Сполучених Штатів Америки, а Європейському Союзу пророкує і зовсім розпад. Типові фантазії пропагандистів, яким не судилося здійснитися.

Дмитро Медведєв, фото: вільне джерело
Дмитро Медведєв, фото: вільне джерело

Він одразу зазначив, що всі перед Новим роком роблять найнесподіваніші та абсурдні передбачення, тому вирішив зробити свій внесок у це.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
  • Підвищення ціни на нафту до 150 доларів за барель та ціни газу до 5000 доларів за 1 тис. куб. м;
  • Повернення Великобританії до Європейського союзу;
  • Розпад Європейського союзу після повернення Великобританії та скасування ходіння євро як валюти колишнього ЄС;
  • Захоплення Польщею та Угорщиною західних областей колишньої України;
  • Створення Четвертого рейху на базі Німеччини та сателітів, що приєдналися до неї (Польща, країни Прибалтики, Чехії, Словаччини, Румунії, Київської республіки та ін. маргіналів).

Також, десь Дмитро Медведєв побачив війну між Францією та Четвертим рейхом, а Європа розділиться. Далі він побачив громадянську війну в США і створення союзної держави між Техасом і Мексикою, після чого Ілон Маск переможе на виборах.

Американський бізнесмен також відреагував на ці прогнози і спочатку назвав передбачення "епічними", а потім розкритикував.

"Безумовно, це абсурдні прогнози, які я коли-небудь чув. Такі погляди показують разючу відсутність поінформованості про прогрес штучного інтелекту і стійкої енергетики", - зауважив бізнесмен.

Реакція Ілона Маска, скрін: Twitter
Реакція Ілона Маска, скрін: Twitter

Нагадаємо, що воїн ЗСУ наїхав на бійця "закарпатських котлів" Миколи Тищенка

Раніше повідомлялося, що українські інженери знайшли слабкі місця "Shahed-136", які падають на наші міста

Також Іран хоче почати постачати росії ще більше зброї для війни в Україні .